0

Держінспектори з охорони навколишнього природного середовища провели перевірки на території Сокальського та Дрогобицького районів. Під час перевірки було виявлено несанкціоновані сміттєзвалища твердих побутових відходів. Про це повідомила Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Інспектори виявили на території Сілецької сільради Сокальського району несанкціоноване сміттєзвалище твердих побутових відходів. Сміття звантажено двома великими купами, які займають площу 70 м2. Сміттєзвалище зробили на ділянці, яка перебуває у постійному користуванні держпідприємства «Науково-дослідний центр рідких мінеральних добрив».

Директор ДП «НДЦ рідких мінеральних добрив» надав письмові пояснення, що частину земельної ділянки передано в оренду з метою влаштування сортувальної лінії.

Ще декілька ділянок із сміттям виявлено під час перевірки на території Урізької сільської ради Дрогобицького району.

– при виїзді з с. Винники у напрямку с. Ступниця – орієнтовна площа 350 м2;

– у с. Мокряни по лівій стороні р. Бистриця на протяжності 1 км з розривами 50-100 м;

–дві ділянки у с. Уріж вверх по течії р. Бистриця на відстані 150 м від автомобільного мосту – орієнтовною площею 100 м2 та 250 м2;

– дві несанкціоновані ділянки у с. Підмонастирок на відстані 50 м від автомобільної дороги;

Працівники Держекоінспекції склали акти обстеження території та надіслали листи у Сокальську та Дрогобицьку райдержадміністрації.

zaxid.net

Оставить комментарий